True

Detalii despre produsele comercializate in magazinele KSA


Produsele KSA provin din surse precum retururi, lichidări de stoc și capete de producție. Produsele pot prezenta defecte estetice și le pot lipsi piese sau accesorii. 

Toate produsele,  indiferent de condiție, sunt vândute în starea prezentată. 

Termeni si conditii privind achizitionarea produselor 

Ai opțiunea de a achiziționa aceste produse fie în magazinele noastre în Cluj-Napoca, la adresele urmatoare: strada Traian Vuia nr.140 si in Calea Baciului nr.87 , fie online, în categoria 'Produse diponibile online'. Te rugăm să ții cont că nu toate produsele sunt disponibile pentru achiziționare online, ci doar cele din această categorie.

În privința produselor achiziționate online, ulterior plasării comenzii, operatorii noștri vor lua legătura cu dumneavoastră pentru a vă comunica informațiii și/sau imagini referitor la starea produsului care se dorește a fi achiziționat. Ulterior informării, dumneavoastră vă veți da acordul expres în privința achiziției acestuia. 
 
Site-ul este actualizat zilnic și echipa KSA face eforturi permanente pentru a păstra acuratețea informațiilor din acest site și de pe etichetele produselor din magazinele fizice. Rareori, acestea pot conține neconcordanțe punctuale: unele specificații sau prețuri pot fi modificate de către producător fără preaviz sau pot conține erori de operare. 

De asemenea, imaginile și informațiile care sunt prezentate pe site au caracter informativ, produsele efectiv putând diferi de acestea în ceea ce privește culoarea, aspectul, forma, accesorizarea, etc.

Continuarea navigării pe site-ul www.ksaretail.ro și achiziția produselor din magazinele fizice și online reprezintă acceptarea acestor termeni și condiții.

Te invităm să descoperi oportunitățile noastre de cumpărături online la KSA! Produsele din categoria noastră 'Produse-vândute online' pot fi achiziționate și comandate cu ușurință direct de pe site-ul nostru. Vrem să te informăm că imaginile și detaliile afișate au un caracter informativ, iar produsele efective pot să difere în aspect, culoare, formă sau accesorizare.

După plasarea comenzii tale, echipa noastră de operatori se va asigura că primești toate informațiile necesare. Vom lua legătura cu tine pentru a-ți oferi detalii suplimentare și, dacă este necesar, imagini referitoare la starea produsului pe care îl dorești. Înainte de finalizarea achiziției, vei primi toate detaliile necesare și vei avea ocazia să îți exprimi acordul expres. Ne bucurăm că faci parte din experiența noastră de cumpărături la KSA!

*În momentul de față, plata pentru achizițiile online se poate face doar prin ramburs.
Clarico-Text-Image

To install this Web App in your iPhone/iPad press and then Add to Home Screen.